Narsistle Cinsellik

sex with devil
Eğer narsist kişilik bozukluğuna sahip bir sevgiliniz olduysa onunla yaşadığınız cinsellik genellikle unutulmazdır. Cinselliği kendi mükemmeliyetlerini sergileyebilecekleri bir sahne olarak gördüklerinden bu alanda en iyi olmak gibi bir takıntıları vardır.Sizi etkilemek için öncelikle dış görünüşlerini kullanırlar. Bunun için kadın narsistler abartılı estetik operasyonlara başvururken erkekler genellikle vücut geliştirir. Böylece görsel olarak mükemmeliyeti sağladıktan sonra sıra davranışlarına gelir.  Narsistler hayatları boyunca çok fazla cinsel deneyim yaşadıkları için kimin yatakta ne isteyeceğini çok iyi bilirler. Önce karşı tarafa bunu yaşatarak ne kadar mükemmel olduklarını ispatlamaya çalışırlar. Karşı taraf kendilerine bağlandıktan sonra ise onun istek ve ihtiyaçlarını genellikle hiç düşünmeden hareket ederler. Hem kadın hem erkek narsistler obsesif bir şekilde yatakta karşı taraf için unutulmaz olmak isterler. Bunun için yatakta ekstrem davranışlarda bulunmak, büyük laflar etmek (ten uyumunuzun çok yüksek olduğu, daha önce kimseyle böyle olmadığı vb gibi) veya kendi parfümünü, kokusunu kasıtlı olarak o ortamda bırakmak gibi şeyler yapabilirler. Akılda kalmak için bir yol mutlaka bulurlar.

Narsistlerin onaylanma ihtiyaçları çok yüksek olduğundan ilişkinin başlarında karşı tarafın aklını başından almak için her şeyi yapacaklardır. Yatakta tam da karşı tarafın isteyeceği şekilde davranarak hem onay almayı hem de partneri kendisine bağlamayı amaçlarlar. Bu aşamada kendi beklentileri ikinci plandadır. Aslında kendi istediği şey ise bariz bir şekilde dominant olmaktır. Karşı tarafı domine etmekten, olayı kontrol etmekten büyük keyif alırlar. Sadizme yakın davranışları ve dirty talking tarzında diyalogları severler. Bu esnada ne kadar mükemmel olduklarını sizden duymak da inanılmaz hoşlarına gider. Kendilerini tanrı gibi hissetmek isterler. İnsani yakınlıktan kaçındıkları için göz teması pek kurmak istemezler. Göz temasını minimuma indiren pozisyonlar favorileridir. Tüm bunları yaparken karşı tarafın istekleri eğer onunkilerden farklıysa zamanla bu istekleri dikkate almazlar. Dolayısıyla ilişki ilerledikçe ve partner bağlandıkça yataktaki davranışları da sertleşecektir. Ayrıca narsistler tacize de eğilimlidirler. Halka açık alanlarda, olmayacak yerlerde, arkadaşlarının veya ailesinin yanında partnerlerini rahatsız edecek seviyede taciz etmekten de hoşlanırlar.

Narsist kişilerde cinsellik karşılıklı iki ruhun ve bedenin birleşmesi olarak yaşanmaz. Aksine cinselliği kendi gücünü kanıtlayacağı veya karşı taraftan intikam alacağı bir savaş alanı olarak görürler. Bu yüzden narsistlerin çoğu cinsel şiddet eylemlerine eğilimlidir.  Size bunu henüz göstermemiş olabilir ama özünde bu tür dürtüler vardır. Cinsel kötüye kullanmanın içerdiği davranışlar arasında; tecavüz, istenmeyen dokunuşlar, zorla cinsel ilişki, saç çekmek, canını acıtacak seviyede vurmak, aşağılayıcı sözler söylemek, acılı cinsel ilişki, sadistik cinsel eylemler, başkalarıyla cinsel ilişkiye zorlama, başkaları bakarken zorla cinsel ilişki kurmak, boğaz sıkmak, isteyerek partnerin canını acıtmak yer alır. Bu eylemlerin her biri cinsel şiddet içerir.

Cinsellikte yaşanan şiddet yalnızca kişisel ihtiyaçların doyurulmasıyla ilgili değildir. Aynı zamanda güç tutkusunu açığa vurmanın da bir yoludur. Hatta araştırmacılara göre yatakta partnere gösterilen şiddetin cinsel tatminle alakası oldukça düşüktür. Bir çok makalede bu türden davranışlar cinsel bir davranış olarak görülmekten çok karşı tarafı denetlemek ve sindirmek için bir güç gösterisi olarak ele alınmaktadır. Narsistin tam olarak istediği şey de budur.

Cinselliği kendi güç ve büyüklük hislerini tatmin etmek için kullanan narsistin dünyasının merkezi kendisidir. Biriyle seks yapmak onun için mastürbasyon yapmak gibidir. Karşı taraf onun kullanımı için orada bulunan bir nesnedir. Narsistler aslında kendi kendilerine seks yaparlar. Partner kim olursa olsun sadece bir araçtır. Kadın narsistler de erkek narsistler de kolaylıkla herhangi biriyle cinsel ilişkiye girebilirler,bunun için karşı tarafa karşı bir şey hissetmelerine gerek yoktur, biraz etkilenmeleri yeterlidir. Genellikle bu konuda seçici değildirler.

Narsistler için iki tip kadın vardır. Fahişe olarak gördükleri ve rahibe olarak gördükleri.  Kendi cinsel hazlarını genelde ilk grup içerisinde kategorilendirdikleri kadınlarla maksimum seviyede yaşarlar. İkinci grup ise kız arkadaş/nişanlı/eş gibi hayatında bir yeri olan ilişki içerisinde bulunduğu kadınlardır. İkinci grup için seksi haz almaktan çok bir kontrol aracı olarak kullanırlar.

Narsistlerin çoğu kadın düşmanıdır. Hangi kategoriye koyarlarsa koysunlar genel olarak bütün kadınlardan içten içe nefret ederler ve onları erkeklere yapışıp parazit gibi hayatını sürdürmeye çalışan ikinci sınıf insanlar olarak görürler. Ayrıca Ortaçağdaki gibi kadınların ve çocukların kendi malları olduğunu düşünürler.  Bu kadınların kimisini uzun süreli kullanım için ayırırken kimilerini ise kısa vadeli tatmin aracı olarak hayatlarına alırlar. Daha doğrusu avlarlar. Hayatlarındaki kadınlar onlar için kendileriyle eşit bir insan değil, avlanılacak birer hayvandır. Kadınlara duydukları bu nefret bilinçaltlarında annelerine duydukları öfkeden gelir.


Fahişeler

Annesi/kardeşi/sevgilisi/nişanlısı/eşi vb dışında onun için dünyadaki bütün kadınlar bu kategoridedir.  Bu kategoride gördüğü kadınlar seks yapmak için dünyadalardır. Onları seksle kontrol etmeye çalışmazlar. Fahişe olarak gördüğü bir kadını avlayabildikten sonra yaşadıkları anın keyfine bakarlar ve sonra bir daha onlarla kolay kolay iletişime geçmezler. Bu kadınlarla cinsellik yaşadıklarında hayatındaki esas kadınla yaşadığından çok daha fazla haz alırlar. Çünkü onlarlayken kontrol yerine tatmine odaklanırlar.

Ellerinin altında bu tip kadınlar her zaman bolca bulunur. Çok sayıda kadınla aynı anda birlikte olmaları kadınları değersizleştirmelerinin ve kadına duydukları nefretin bir yansımasıdır. Dolayısıyla o an hayatında bir kız arkadaşının olup olmaması veya evli olması olmaması diğer kadınlarla görüşmelerini etkilemeyecektir. Kendilerine her şeyi hak gördüklerinden bunu bir aldatma olarak da algılamazlar. Bu arada karşı tarafın da evli olup olmaması ya da sizin arkadaşınız olması vb gibi durumlar da tabi ki umurlarında olmayacaktır. Narsistlerin ahlak anlayışları yoktur. 

Rahibeler

Narsistin official sevgilisi, nişanlısı veya eşidir. İlişki içinde olduğu kişiyle yaşadığı seks, narsistler için o kişiyi kontrol etmenin en etkili yollarından biridir. Çünkü bu sayede karşı tarafın bedenini, kimyasını ve hormonlarını da kontrol ederler.  

Narsist, sevgilisini yatakta iyi hissettirerek büyülenmesini ve onun etkisi altına girmesini sağlar. Seksin iyi olduğu durumlarda insanların tekrar tekrar bir araya gelmek isteyeceğini bilir ve kendisine bağlayana kadar partnerini yatakta göklere çıkarır. Bu aşamada kendi tatmini ikinci plandadır. Karşı tarafı zevkten delirttiğini görmek kendisine inanılmaz bir kontrol ve güç hissi sağlar. Her şey onun elindedir. Bu durum onun eseridir. Karşı tarafa bunu yaşatabileceğini hem kendine hem de eşine gösterdikten sonra bu zevki azar azar vermeye başlar. Bunun için zaman zaman sizi kışkırtacak davranışlarda bulunup kendini geri çeker ki siz sürekli isteyen pozisyonunda kalın. Seksi kendi başlatıp sonrasında bir anda durabilir ki siz ona yalvarıp yakarın. Bu davranışları her zaman gözünüze sokarak yapmayabilir ama bir yolunu bulur. Bu sayede seksuel olarak da ona bağımlılık geliştirirsiniz ve onunla olmayı daha çok istersiniz. Narsist karşı tarafı etkisi altına almada seksi nasıl kullanacağını çok çok iyi bilir. Bu alanda sağladıkları kontrolün karşı tarafla bütün ilişkisine yansıyacağının da farkındadır. Seksin oldukça hassas ve etkilenmeye açık olduğunuz bi alan olduğunun da.  Bu alanda sizi etkilemek en önemli şeydir onun için.

Partnerin kendisine bağlandığına emin olduktan sonra karşı tarafın istek ve ihtiyaçlarına asla saygı göstermeden kendilerine odaklı bir cinsellik yaşamaya başlarlar. Zamanla size zarar vermekten çekinmediğini fark edersiniz. Size ne yaparsa yapsın bu alanda da ona asla karşı gelmeyeceğinizi, onu bırakmayacağınızı kendisine kanıtlamak ister. Dolayısıyla şiddeti arttırır ve yapabildiğini gördükçe kendini daha da güçlü hisseder. Ayrıca ilişkinin başında gösterdiği yoğun cinsel performans zamanla yerini ilgisizliğe bırakır. Giderek daha seyrek ve daha tatminsiz birliktelikler yaşamaya başlarsınız.

Seks yakınlık içeren bir eylemdir. Birbirinden hoşlanan iki insanın birbirine bağlanmasını sağlar. Narsistlerin yakınlık gibi bir duyguları ve amaçları olmadığından seksi kişisel olmayan bir harekete dönüştürmeye çalışırlar. Sanki sizinle birlikte olmuyor da herhangi bir aktivite yapıyor gibidir. Onunla yaşanan cinsellikte hiçbir karşılıklı duygu paylaşımı, aşk, sevgi, bağlılık veya gerçek bir temas yoktur. Bu durum zamanla iyice gün yüzüne çıkar. Ne kadar iyi olursa olsun seks onları herhangi birine yakınlaştıramaz. Zaten seks iyiyse bu sadece kendileriyle ilgilidir. Sizin bir fonksiyonunuz yoktur onlara göre. Dolayısıyla bu yaşanan aslında karşılıklı ve gerçek bir etkileşim değildir. Bir süre sonra kendinizi bir robotla sevişiyormuş gibi hissedersiniz. Duygusuzluğu o kadar belirginleşir ki git gide. Bu kadar yakın bir eylemdeki bu soğukluk ve uzaklık sizi rahatsız etmeye başlar.  

Seks ile onu kendinize bağlamak gibi bir düşünceniz varsa bu da tabii ki imkansızdır. Bu ilişkide herhangi bir konuda birini tuzağa düşüren taraf asla siz olamayacaksınız ne yazık ki. Siz isteseniz de, bildiğiniz bütün taktikleri uygulasanız da ne yatakta ne de normal ilişkinizde hiçbir şekilde onu duygusal olarak kendinize bağlayamazsınız. Onun için sizinle sevişmenin de, kişisel olarak sizin de özel bir anlamınız yok ne yazık ki. Olamıyor. Kimsenin yok. Ne yaparsanız yapın onun başkalarıyla birlikte olmasını da engelleyemezsiniz. Gerek cinsellikte gerekse duygusal ilişkinizde her durumda sıkılana kadar sizinle oynayacak, kendine bağlamak için her şeyi yapacak sonra da işi bitince bir şekilde hayal kırıklığına uğratıp kendisine başka bir bakıcı bulup sizin paramparça oluşunuzu keyifle izleyecektir.

Narsistler cinselliği duyguları ve ruhlarını katmadan yaşadıklarından tek bir partnerle yaşadıkları cinsellikte tam bir tatmin duygusu yaşayamazlar Bu nedenle yaşamlarının ilerleyen dönemlerinde cinsel sorunlar veya sapkın cinsel yönelimler ortaya çıkar. Bu sıkıntılarını ve tatminsizliklerini gidereceğini düşünerek önüne gelen kişiyle birlikte olabilirler. Yine bu tatminsizlikleri nedeniyle erken boşalma ve sertleşme sorunları görülebilir. Birden fazla partneriyle aynı anda seks yapmak isteyebilir veya farklı sapkın cinsel eylemlerde bulunmayı partnerlerine teklif edebilirler. Özellikle erkek narsistler kendi cinslerini kadınlardan üstün gördükleri için zamanla erkeklere yönelip eş cinsel ilişkiler kurabilirler. 

Yorumlar

Yorum Gönder

Popular Posts

Narsist Geri Döner Mi?

Narsist Mağdurlarının Hikayeleri

Narsist Kadının Özellikleri