Narsist Geri Döner Mi?


Her şey güzel giderken beklemediğiniz bir anda her şey tepetaklak oldu. Hayatınızın aşkı sandığınız insan ilişkiyi bıçak gibi kesip gitti. Doğru düzgün kendinizi ifade etmenize bile izin vermedi. Kestirip attı bir anda. Peki böyle mi bitecek? Bu kadar basit mi? Narsist sevgili geri döner mi? 

Bu sorunun cevabı çok açık. Narsistler periyodik olarak terk ettikleri kurbanlarına geri dönerler. Çünkü birlikte oldukları insanları sahip oldukları nesneler olarak görürler. Eşyalarına nasıl hayatının her anında ihtiyaç duymuyorsa fakat çöpe de atmıyorsa sevgilisi de onun için aynıdır. Zamanı gelince kullanılacak bir eşya, rafında tuttuğu bir oyuncaktır. 


Dolayısıyla canı istediğinde alıp oynar, canı istediğinde fırlatıp atar. 3 yaşındaki çocuktan bir farkı yoktur. Normalde gün içinde aklına gelmezsiniz ama eğer sizi hatırlatan bir şey olduysa (tesadüfen sizle aynı isimde biriyle karşılaşmış olabilir, sosyal medyada resminizi görmüş olabilir, sizi bir yerde görmüş olabilir vb) sizinle iletişim kuracaktır. 

hoovering
Bir kez aklına düştüyseniz hiç çekinmeden ve hiç bir şey olmamışçasına size ulaşır. Size yapabileceği en büyük kötülüğü yapmış olsun, paranızı çalmış, sizi başkalarıyla aldatmış, büyük yalanları ortaya çıkmış olsun, hatta mahkemelik de olun hiç fark etmez. Hiç bir şey yaşanmamış gibi yüzsüzce gelip iletişim kurmaya çalışacaktır. 

Genelde hiç bir şey olmamış gibi basitçe "naber, napıyorsun?" mesajı atar. Veya "bir şey sorabilir miyim?", "x restorantın yemekleri nasıldı, x yere nasıl giderim, sence şunu mu alsam bunu mu alsam" gibi saçma sapan bir soruyla gelebilir. Siz kırılan kalbinizi düzelteceğini ümit edersiniz. Canınızı acıtan odur, ama sizi yine o tedavi etsin istersiniz içten içe. Sizi geri istediğini bu nedenle iletişim kurmaya çalıştığını düşünürsünüz. Onca şeyden sonra gelip sizinle konuştuğuna göre hatasını anladı özür dileyecek konuşmaya çalışıyor sanırsınız ama alakası yoktur. Sorduğu saçma soruya cevap verirseniz bir daha yazmayabilir veya arayıp kapattıysa aramasına geri döndüğünüzde telefonu açmayabilir. Karşılık vereceğinizi anlaması bile onun için yeterli olabilir. Gerçek bir iletişim gerekli değildir. Zaten onunla gerçek bir iletişim kurmak mümkün de değildir.

Eğer kötü ayrıldıysanız ve attığı sıradan bir mesaja dönmeyeceğinizi düşünüyorsa "seni özledim" mesajı atar. Yazdığı şeyin içeriğinin hiç bir önemi yoktur. Hepsinin amacı kurbanı yemlemektir. Hatta size bir şey yazmadan önce ilk yapacağı şey sizin ona bir şey yazmanızı sağlamaktır. Örneğin sizi engellediyse engeli kaldırır, ya da sosyal medyasında sadece ikinizin anlayacağı türden bir şey paylaşır. Öncelikle sizin bu yeme düşüp onunla iletişim başlatmanızı bekleyecektir. Fakat bunu görmezseniz veya bir şey yapmazsanız eninde sonunda kendisi gelir ve bir diyalog başlatır.

Peki narsist neden size geri döner? Sadece aklına geldiğiniz için mi? Hayır. Temel neden sizi kontrol altında tutmaktır. Sürekli size geri dönerek her zaman onu bekler vaziyette olmanızı sağlar. Ayrıca bu dönüşler ona canı istediğinde sizi geri alabileceğini kendine kanıtlama şansı verir. Döndüğünde kabul etmeniz, kayıtsız şartsız itaat ettiğinizi ve onu onayladığınızı ispatlar. Ne kötülük yaparsa yapsın sizi geri alabileceğini kanıtlamak ona kendini tanrı gibi hissettirir. Bu onun için oldukça güçlü bir tatmin aracıdır.


Eğer hiç bir şey olmamış gibi geldiğinde siz de hiç bir şey olmamış gibi onunla iletişimi sürdürürseniz kesinlikle sizi kırdığı konu her ne ise o konuda hiç bir şey konuşmayacak ve kalbinizi kazanmak için hiç bir şey yapmayacaktır. Siz hatasını anladığını sanırsınız ama konuyu asla açmaz, siz açtığınızda da konuyu hemen kapatır ve sizi uzatmakla suçlar. Eğer hiç bir şey olmamış gibi geldiğinde ona kolayca karşılık vermezseniz, bu sefer sizi oyuna geri çekmek için sizin kuralınıza göre oynar. Özür diler, yalanlar söyler, asla tutmayacağı sözler ve vaatler verir,sizi sevdiğini, özlediğini vs söyler. Ondan ne duymak istiyorsanız bunu gayet iyi bildiğinden hepsini kullanarak sizi geri almaya çalışır. (Bu arada belirteyim ki sizi ayrı kaldığınız süre içinde bir kere bile özlemedi. Sizi sevmiyor. Kimseyi sevmiyor, sözlerini tutmayacak ve söylediği her şey yalan)

Onu terk eden sizseniz ve bunlara kanıp geri dönerseniz yandınız. Terk edişinizin bedelini kat kat fazlasını yaparak ödetir. Size ne yaptıysa özür dilediği her ne ise misliyle tekrarlar. Siz ona 1 gram sıkıntı verdiyseniz karşılığında size 1 ton eziyet eder. "Hak etti" der. Üzdüğü için üzülmez, aksine tatmin olur. 

Eğer sizi kendi terk ettiyse geri dönüş oyununa muhtemelen daha kolay kanarsınız. Bu sefer sizinle işi çok daha kısa sürecek, geri alır almaz çabucak sıkılacaktır. Sizi terk ederken yaptığı her ne ise canınızı ne kadar acıttığını bilse bile yine mutlaka tekrarlayacaktır. 


Size yaptıkları için ona bir ders vermek, yaptıklarının bedelini ödetmek istiyor olabilirsiniz. Geri döndüğünde ondan intikam alma fırsatı yakaladığınızı düşünebilirsiniz. Ne yazık ki karşınızdaki kişi gerçek bir narsistse böyle bir şeyin imkanı yoktur. Narsistler hatalarından ders alamazlar çünkü onlara göre onların yaptıkları hiç bir şeyin hatalı olması mümkün değildir. Duyguları olmayan birinin duygularını da incitemezsiniz. Size hissettirdiği şeyin aynısını ona hissettirmeniz mümkün değildir. İntikam almak için onu aldatmanız, yalan söylemeniz vs ona hiç bir şey ifade etmez. Onun canını acıtamazsınız. Üstüne yapmaya çalıştığınız şeyi fark ettiği an size yapabileceklerinin sınırı olmaz. Onunla oynamaya kalkışırsanız kaybeden mutlaka siz olursunuz. Unutmayın sizin bir ruhunuz, kalbiniz var. Onun yok. 

Onu artık iyice tanıyorsanız, gardınızı aldıysanız, bana artık zarar veremez gelsin beni artık üzemez, arada sırada belki görüşürüm öylesine diyorsanız bu da büyük bir yanılgıdır. Kendinize her ne kadar bu olaya hazırlıklı olduğunuzu, güçlü olduğunuzu artık kalbinizi kıramayacağını söyleseniz de, artık ona karşı bir şey hissetmediğinizi düşünseniz de onu hayatınıza geri kabul ettiğinizde mutlaka ama mutlaka size eziyet etmenin bir yolunu bulacak ve sonunda kalbinizi kıracaktır. Geri dönmesine izin verdiğiniz hiç bir güvenli durum söz konusu değil. Ne kadar güçlü olursanız olun.

Narsistler onun geri dönmesine izin veren kurbanını mutlaka en kısa sürede tekrar terk ederler. Bu sırada kendine yeni bir kurban bulmakla meşgul olacak ve sizi yedeklediği anda duygusuzca terk edecektir. Siz hayal kırıklığıyla ne yapacağınızı bilmez bir halde ortada kalırken onun en ufak bir insani duygusu olmadan çekip gidecektir.

Bir süre sonra tekrar aklına geldiğinizde tekrar hiç bir şey olmamışçasına geri döner. Bu ilişki bitmeyen bir kabus gibidir. Kabustan uyanıp oyundan çıkması gereken kişi sizsiniz. Kendinizi buradan çıkmak için hazırlayın. Kalbinizin daha fazla kırılmaması, özsaygınız ve akıl sağlığınızın korunması için size geri döndüğünde onu kabul etmemeniz dışında hiç bir çözüm yok ne yazık ki. Her ne sebeple ve her nasıl dönmeyi kabul ederseniz edin eğer ona dönerseniz sonuç hep sizin aleyhinize olacak. Sizden alabileceği her şeyi alana kadar durmayacak. Ona karşı koyma gücünü kendinizde bugün bulamıyorsanız bile kendinizi mutlaka o güne hazırlayın. Ve o gün geldiğinde arkanıza bakmadan kaçın. 

Unutmayın ki bu hikayenin sonunda bir noktada onu gerçekten terk edip gitmesi gereken sizsiniz. Bunu tüm ruhsal ve fiziksel sağlığınızı, kariyerinizi, paranızı, ailenizi ve arkadaşlarınızı, varsa çocuklarınızı kaybetmeden önce yapmalısınız. 

Eğer sonsuza kadar size geri dönmesine izin verirseniz sonunda kendinizi parasız, hasta, yalnız, kimsesiz, çaresiz, elinden her şeyiniz alınmış bir haldeyken bulursunuz ve bu durumda artık sizden alabileceği hiç bir şey kalmadığı için o sizi sonsuza kadar dönmemek üzere terk eder, çöp gibi bir kenara atar ve bir daha da asla yüzünüze bakmaz. 

Narsist henüz bana geri dönmedi, neden dönmüyor derseniz öncelikle bu dönüş zaten normal bir insanın sevgilisine duyduğu özlem ve sevgi neticesindeki geri dönüşü değil. Ego tatmini ve istemem yan cebime mantığıyla kendince kontrolü elinde tutma çabası. Henüz geri dönmediyse bile elinde yeterli kaynak kalmadığında, kaynaklarının verimi azaldığında, narsistik yaralanma yaşadığında geri gelecektir. Bu bir hafta sonra da olabilir, bir ay sonra da bir sene sonra da. Önemli olan o geri geldiğinde sizin neden geri geldiğini bilmeniz ve onunla oyun oynamaya kalkışmamanız.

Onunla olan hikayenin mutlu bir sonu yok. Ne yaparsanız yapın olmayacak. Bunu kabul edin ve kendinizi kurtuluşunuza hazırlayın.

Yorumlar

  1. Hayatım boyunca, Dr.Agbazara'nın yaptığı gibi çok hızlı çalışan hiçbir şeyi görmedim. Ben New Jersey'den geliyorum ve ismim Dr.Agbazara ile temasa geçtikten sonra Nicole'um. Her madalyonun iki yüzü olduğunu söyleyerek inanmaya başladım. Sevgilim beni terk edince, bana bir daha gelmemek için yemin etti ama Tanrı'ya şükürler olsun ki Dr.Agbazara'nın yardımıyla sevgilim 48 saat içinde bana geri döndü ve ben de diğer insanlarla iletişim kurmak için kalbi kırmak istiyorum. Agbazara aşağıdaki e-posta yoluyla aşağıda detayları aracılığıyla ( agbazara@gmail.com ) veya Whatsapp üzerinden: (+2348104102662) o zaman Dr.Agbazara'nın harikalarını görebilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  2. Nefsini terbiye eden kurtuluşa ermişdir.

    Narsisim den kurtulmak tek nefs terbiyesinlen mümkündür.

    En doğrusunu ALLAH C.C. bilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  4. Biz uc gun inve ayrildik yani ben terk ettim daha oncesindede 25 defa ayrilmis ve tekrar birkac gun sonra geri donmelerimle iliskimize baslamistik ve artik sinirlerimj cok yipratmis cok sevdigim halde yine terk ettim bugun uc gun oldu ve ogrendimki narsist cok kotuyum lutfen bana yardim edin cok seviyorum amq herseyin bir yalqn oldugu dusuncesi beni ayrilmaktan daha cok canimi yakiyor hersey yalanmiydi biri beni uyutsun gunler sonra uyanip bisey dusunmek istemiyorum aciyi tek tarafli yasamak ne aci

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kurtulabildiniz mi acaba ayni seyleri bende yasiyorum😔

      Sil
    2. Bende kurtulmaya çalışıyorum ve başaracağım dan eminim

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  5. ozan.kaya8982@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. Merhaba 3 senedir maddi manevi herseyimi sömürdü üstelik onunla tanıştığımızda cok yaralı olduğumu biliyordu daha yeni öğrendim narsist olduğunu çok zor durumda kaldım 1 yıldır psikyatri tedavi görüyorum ne yapicam bilmiyorum 😪😪😪😪

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de nerdeyse 3 yıl olduve narsist olduğunun farkına yeni vardım. Bi sonuç alabildiniz mi dönüş yaparsanız sevinirim

      Sil
    2. Robotun seni sevmesini beklemek saçmalıktır.. Bunu iyi düşün ve kendine özsaygını geri al Hz.Yusuf'un dediği gibi Amon tapınağındaki taş heykellere neden düşmanlık edeyim onlar sadece bir taş... Taşa kayaya küsersen seni anlamaz zaten yada kül tablasının seni seviyorum demesini beklemek kadar saçma dik dur ve özsaygını geri getir...

      Sil
  7. Parayı çok seven bir narsist tanıyorum. Anlamadığım bir iki konu var, parayı yönetmeyi neden bu kadar seviyorlar?. Neden bir başkasının parası üzerinden hesap yapmayı bu kadar seviyorlar? Neden maddi gücü olan insanları bu kadar çok seviyorlar? İnsanı değil paranın yarattığı gücü neden bu kadar seviyor bu insanlar. Dünyevi hayat neden bu kadar önemli. Neden kendilerini fiziksel olarak beğenmiyorlar. Ne kadar güzel olurlarsa olsunlar mutlaka bir eksiklik buluyorlar.. Kendisini hem beğenip hem de kendisinde sürekli bir eksiklik sorgulamalarının altında yatan sebep nedir.?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Şema terapi çalışın derim. Hayatı Yeniden Keşfedin kitabı mesela bir baş ucu kitabı. Anlarsınız, hem narsisti hem de kendi şemalarınızı.

      Sil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yeni öğrendim kabullenmek zor olmadı çünkü çoğu belirtiler var fakat yaşadığımız güzel şeyleri düşündüğüm zaman nasıl olabilir yalanmıydı o sözler o davranışlar diye düşünüyorum ve şuan ayrıyız yani o bitirdi çoğu kez bitirdi hatta hakret hemde diz boyu ama ben sevdgm için dedim ki onun huyu bu geçer ama yok sonra güçlü olmaya karar verdm ama çok zor çok , 6 gün oldu dün yazdı seni sevdiğim veya özledgm için değil iyimisn diye yazdm aradım , iyiysen bana dönüş yapma hayatına bak yazmış ne düşünceğimi bilmyrm iyi olmadığimi nasl bir halde oldgumu bilmesi gerek ya narsist değilse evet zamanında ben hata yaptım ama geçmişte kaldı ve artık hersey daha iyi olckti bir anda yok yere bana bitti dedi sebeb ona git der gibi bakmışım bana sürpsiz yaomsiti gelmiş beni görmeye yani oysa onun dusndgu gibi değil öyle bile olsa o gün rahatsızdm ve babamın haberi yoktu geç de olmsutu bu yüzden yüzümde bir telaş vardı evet ama bu git der gibi. Degidli yani kolay değil ya az buz bir şey yaşamadım onunla guvnedim inandım hiç mi semvedk yada burda anlatılanlar gibi yalan mı çok karışım

      Sil
  9. Mali yardıma ihtiyacınız var mı? Finansal bir krizle mi karşı karşıyasınız yoksa kendi işinizi kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Borçları kapatmak veya faturaları ödemek veya iyi bir iş kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Düşük bir kredi puanınız var ve yerel bankalardan ve diğer finans kuruluşlarından sermaye hizmeti almakta zorlanıyor musunuz? Bu, şirketimizden finansal hizmet alma şansınızdır. Bireylere aşağıdaki finansmanı sunuyoruz:
    * Ticari finansman
    * Kişisel finans
    * İş finansı
    * İnşaat finansmanı
    * İşletme finansmanı ve daha fazlası:% 1 faiz oranı; Bize Ulaşın
    e_mail: (financialserviceauthority400@gmail.com)

    Aşağıdakileri de elde edebilirsiniz
    Web siteleri ::: [https://dubaifinancialserviceauthority.websites.co.in/]
    https://dubaifinancialserviceauthority.blogspot.com/
    WhatsApp: +60112569 3785

    YanıtlaSil
  10. 20 yıldır evliyim, ne kadar tehlikeli bir narsist olduğunu ilk kez farkettim.Ben kurtuldum,fakat çocuklarımı nasıl kurtaracağını bilemiyorum,Bana yasattıklarının aynısını kızıma da yasatıyor.Çocuklarımı nasıl kurtarabilir onun manipülasyonları dan?Kızım acı çekiyor,çaresizim.

    YanıtlaSil
  11. Şeytanın vücut bulmuş halidirler. Merhamet utanma. Vefa. Saygı değer verme insancıl hiç bir duygu yoktur. Merhamet etmeyene merhamet edilmez merhamet incinir bu mantıkla hareket edin.lutfen düzelirdi diye acımayın. Uzak tutun
    Hayatınızdan. Farkettiniz anda kaçın. Zaten farkettiğiniz anda büyük ihtimal her şeyinizi kaybetmiş olacaksınız. Ama eğer kaybetmemiş ve başınızdan atmaya çalışıyorsaniz. Geri dönüşüne izin vermeyin. Affettiniz an
    Ölüm fermanınızı imzaladığıniz andır.donusu tamamen sizi mahvetmek adına oluyor. Iyilesirmi diye düşünmeyin.cunku siz düzelsin diye plan çaba harcarken. O sizi bitirmek adına plan yapıyor.tek yaptığınız şey celladiniza boynunuzu uzatmak. Ve asla suçluluk duymayın.yaptiginiz seyacaba ve keşke olmasin. Çünkü siz ne yapsanizda başına gelicek olan gelicektir. Çünkü karşı taraf bunu günlerce planlıyor. Bana şunu demisti sen benim her canını yaktigında ben not almıştım.ve senden intikam almak adına planlar yapıyordum. Demisti. Yani bu kişilerden kaciiiiiinnnn.duzelirmi demeyin.sucluluk duymayın.

    YanıtlaSil
  12. İyi günler, ataları tarafından hastalıkları şifalı otlarla tedavi etmek ve aynı zamanda kırık evi geri getirmek için kutsanmış güçlü bir manevi adam olan Dr Ajayi ile olan karşılaşmamı okuyabilirsiniz, Dr Ajayi ile tanıştım çünkü sevgili karım boşanmamızı istiyor ve bu 12 yıllık aradan sonra. 5 yaşında bir erkek ve 2 yaşında bir kız çocuğu olan iki güzel çocukla kutsanmış evlilik, kızımızı evden çıkardı ve annesiyle birlikte kaldı ve eve dönmesi için yalvardım ama reddetti, gerçekten kafam karıştı, bu yüzden yardım aradım. Dr Ajayi'yi 8 yıl çocuksuz evlendikten sonra bir kadının kendi bebeğini almasına nasıl yardım ettiğini okuduğumda, Dr Ajayi ile temasa geçtim durumumu ona anlattı, kendisi hakkında ona verdiğim bazı bilgileri istedi. bazı danışmalar bana ne yapılması gerektiğini söyledi ve talimat verildiği gibi yaptım, bunu yazarken karım oturma odasında örgü yapıyor. Gerçek bir manevi adamın yardımına ihtiyacınız varsa, Dr Ajayi son durağınızdır Whatsapp / Viber: +2347084887094 veya E-posta: drajayi1990@gmail.com

    YanıtlaSil
  13. Aşk asla pes etmez, asla inancını kaybetmez, her zaman umutludur ve her koşulda dayanır. Dr. Ige Ajayi'yi hayatıma getirdiği ve beni bir yıllığına boşanmış olan karımı geri almama yardım ettiği için Tanrı'ya tüm ihtişamı sunuyorum. İnternette, güçlü büyüleriyle birçok insana yardım eden Dr. Ige Ajayi'ye yönlendirilene kadar büyülerin var olduğu veya çalışmadığı gerçeğini kabul eden dünyadaki son kişiydim. Denemekten başka seçeneğim yoktu çünkü boşanmadan 3 ay sonra, onu geri almak için ne yapacağımı bilmediğim için iş yerimde depresyon nedeniyle rütbem düşürüldü ama bugün Dr. Ige Ajayi mutluluğumu ve aşk hayatımı 48 saat içinde geri alacağım. Daha geçen hafta burada, görevime geri terfi ettim ve Dr. Ige Ajayi adındaki bu adamla kendi deneyimimi paylaşmak için buradayım. Bugün neler yaşıyorsun bilmiyorum ama her durumda her zaman bir çıkış yolu olduğunu biliyorum. Dr, Ajayi ayrıca Piyango büyüsü, iş büyüsü, boşanmayı durdurma büyüsü, herhangi bir hastalık için büyü tedavisi, koruma büyüsü, başarılı ve zengin olma büyüsü gibi büyüler hazırlar. E-posta ile iletişime geçin drigeajayi@gmail.com. Telefon/Whatsapp +2348057393990

    YanıtlaSil
  14. MAHKEME ADALET BÜYÜLERİ
    Güçlü mahkeme adaleti, adalet sisteminden adalet arayanlar için büyüler. Mahkeme adalet büyülerim, hak ettiğiniz adaleti almanızı ve davanızı kazanmanızı sağlayacaktır. Mahkeme adalet büyülerim, mahkeme savaşlarında sonuçları önceden belirleyecek ve sizin için adaleti sağlayacaktır. E-posta ile iletişime geçin drigeajayi@gmail.com. Telefon/Whatsapp +2348057393990
    Bazen kendi haline bırakılan adalet sistemi, mağdurlara ya da suçlara ya da haksız uygulamalara adalet getirmez. Aile içi şiddet davaları, boşanma davaları, çocuk velayeti davaları, haksız işten çıkarma davaları, nafaka davaları, hakaret davaları, haksız tutuklama ve kovuşturma davalarına kadar uzanan davalarda adalet sisteminde adaleti sağlamak için Dr. Ige Ajayi ile iletişime geçin.
    Mahkeme adalet büyülerim, adalet sistemini manipüle eden güçlülere karşı güçsüzlerin adalet elde etmesine yardımcı olur. Herhangi bir biçimde adaletsizliğin bir nedeni iseniz, Dr. Ige Ajayi ile temasa geçin.

    YanıtlaSil
  15. Bozulan evliliğim yeniden kurulduğu için çok heyecanlıyım. "Zor da olsa yakın zamanda barıştık. Şimdi bir aydan fazla oldu ve her şey normale dönmüş gibi geliyor. Bana daha iyi davranmaya başladı ve bu ikimiz için de bir iyileşme süreci oldu. Ayrılmadan önce neredeyse 3 yıldır süren kabus nihayet sona erdi. Sanki yeniden aşık olduk! İkimiz de geçmişi geride bıraktık ve ilerlemeye çalışıyoruz - ve uzun zamandır ilk kez gelecek çok daha parlak görünüyor. Dr Ilehojie'ye ne kadar minnettar olduğumu kelimelerle ifade edemem! Sanki en başta birbirimize aşık olmamızı sağlayan şeyleri sonunda yeniden keşfetmiş gibiyiz. Kırık Evliliğimi kurtardığın ve kocamı bana geri getirdiğin için teşekkür ederim Dr Ilekhojie!”. Evliliğinizde sorunlarınız varsa, (gethelp05@gmail.com) veya telefon/Whatsapp (+2348147400259) aracılığıyla Dr Ilekhojie ile iletişime geçin

    YanıtlaSil
  16. I was diagnosed of herpes 3 years, and ever since then i have been taking treatment to prevent outbreaks, burning and blisters, but there was no improvement until i came across testimonies of Dr. VOODOO on how he has been curing different people from different diseases all over the world, then i contacted him. After our conversation he sent me the medicine which i took according to his instructions for up to 2 weeks. After completing the medication i went back to my doctor for another test and the virus was all gone and i was completely cured, since then i have not had any signs of outbreak. I'm so filled with joy. With herbal medication Herpes Virus is 100% curable. I refer Dr VOODOO to everyone out there with the virus Email: voodoospelltemple66@gmail.com Add Dr voodoo on whatsApp +2348140120719

    YanıtlaSil
  17. Benim karşımda narsist tüm özelliklerini taşıyor mükemmelliyetci devamlı eleştiren ne yapsam memnun olmayan doyomsuz huysuz biri ben ona iki adım yaklsitorum o 5 adım geri gidiyor 36 yıkım heba oldu ve kavga doğuş gecti engelli bir kızım var o yüzden gdip geri dönüyorum ona anladimki bu duzelmiyecek yaşım 66 yeni bir ilişki için de çok geç ..
    .

    YanıtlaSil
  18. iyi günler arkadaşlar çözümü olmayan sorun değil ama doğru yerlerden yardım ararsanız, evliliğimde korkunç bir karmaşa yaşıyordum çünkü kocam 5 yıllık evliliğin ardından beni başka bir kadın için terk etti ve şok edici kısım şu ki herhangi bir yanlış anlaşılma olmadı, anında bir şeylerin doğru olmadığını anladım çünkü ona eve dönmesi için yalvardım ama reddetti ve bana tuhaf davrandı, bu beni yardım aramaya itti ve bir büyü yapanla karşılaştığım için şanslıydım çevrimiçi iletişime geçin, büyü yapan Dr Ajayi'nin piyangoda büyük kazanmada kendisine nasıl yardım ettiğini açıklayan bir adam tarafından düştü. Dr Ajayi temasını aldım ve ona durumumu anlattım, doğru cevapları verdiğim birkaç soru sordu, ayrıca iş için kullanacağı şeyleri alması için ona biraz para verdim ve büyüden üç gün sonra kocam var. benimle eve dönmek bir mucize. Viber / Whatsapp'ta Dr Ajayi ile iletişime geçin: +2347084887094 veya E-posta: drajayi1990@gmail.com

    YanıtlaSil
  19. Yeni Yılınız Kutlu Olsun, bu yıl için kalbinize koyduğunuz her şeyi bulmanız için dua ediyorum 2024, Geçen yıl İlişkimde zor zamanlar geçiriyordum çünkü 3 yıllık Nişanlım bir sabah uyandı ve evden çıktığını ve artık evde olmadığını söyledi Bana olan aşkım, bu gerçekten kalbimi kırdı, geri dönmesi için diz çöküp yalvardım ama internette gezinirken Dr Ajayi ile tanışana kadar tüm yalvarışlarım boşa çıktı. İlişki sorunları yaşayan insanlara nasıl yardım ettiğini okudum, hatta bazıları aklınıza gelebilecek her türlü hastalığı tedavi etmek için şifalı bitkiler ürettiğinden bahsetti, bu benim onunla Whatsapp: +2347084887094 aracılığıyla iletişime geçmemi sağladı ve nişanlımla yaşadığım sorunu ona anlattı. Dr Ajayi bana nişanlımı önümüzdeki 3 gün içinde geri getirecek bir aşk töreni yapacağını ve bunu gerçekleştirmek için ne yapmam gerektiğini söyledi, tüm talimatları belirtildiği gibi takip ettim ve nişanlımın kapımı çalmasına şaşırdım. 4 ay boyunca yanıma almadıktan sonra. Herhangi bir ilişkiniz veya evlilik sorununuz varsa, yardım için güvenebileceğiniz kişi Dr Ajayi'dir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popular Posts

Narsist Kadının Özellikleri

Narsist Mağdurlarının Hikayeleri